Offentliggjort den

Områdets eneste lokale bank søger en erhvervsrådgiver og en erhvervsspecialist til vores filial i Nykøbing F. Banken i Nykøbing F. er et levende hus med stor aktivitet. Døren er åben og kunderne er ”i toppen” – vi er en forretning, der bygger på relationer mellem mennesker.

Erhvervsrådgiver
Er du træt af at få kunder til at passe ind i kasser og lave standardløsninger? Hos os kan du selv få lov til at påvirke dit job som erhvervsrådgiver og du vil helt sikkert få udviklingsmuligheder og ansvar for dine egne kunder – og kommende kunder i Lollands Bank. I samarbejde med specialister sørger du for, at drømme bliver til realiteter.

Du:
• elsker Vores Område!
• mestrer verdensklasseløsninger for kunder og banken.
• har erfaring med rådgivning af erhvervskunder.
• brænder for at tale med mennesker.

Erhvervsspecialist
Du bliver hurtigt uundværlig og højt elsket af erhvervsrådgiverne og du er bevidst om, at dit arbejde spiller en særlig rolle i at være med til at skabe gode kundeoplevelser. Du er også medvirkende til, at vores kunder får hurtige svar af høj kvalitet. Du får blandt andet medansvar for mødeplanlægningen med forberedelse og efterbehandling.
Vi håber, du også vil være en sparringspartner, med det formål at skabe fantastiske løsninger. Du kan også være med til at påvirke og nytænke vores processer for at opnå en endnu mere smidig arbejdsgang og dertil understøtte AML, compliance og kredit.

Vil du få kontakt til vores mange gode kunder? Ja, helt sikkert, hvis du selv ønsker det.

Du:
• har energi og et stort servicegen og forstår at sætte dig ind i kundens verden.
• tager ansvar og har lyst til at påvirke udviklingen i filialen og i banken.
• har et godt overblik, har styr på dit opgave-flow og forstår vigtigheden af detaljernes betydning.
• har en økonomisk baggrund f.eks. fra den finansielle sektor, revisionsbranchen eller lign.

I Lollands Bank elsker vi vores markedsområde. Det er her vi bor og her, vi har drevet bank i mere end 115 år. Derfor kender vi også hver en krog af vores markedsområde. Det er Vores Område – og vi er den eneste lokale bank. Vi er efterspurgte! Ikke mindst på grund af rigtig mange gode samarbejdspartnere og venner af huset.

Det er en selvfølge, at vores arbejdsplads og du, er fleksibel. Vi har højt humør og et stærkt ”drive”, da vi er stolte af vores arbejdsplads og Vores Område. Vi elsker også kage og er meget sociale sammen, nærmest en bank-familie. Vi står op for hinanden – og succes skal fejres (og vi fejrer tit).

Vores bankdirektør kommer ofte forbi – og du vil også komme til at møde vores bestyrelse. Der lyttes og du kan påvirke.

Nye kollegaer bydes velkommen af hele banken og du får en plan for din opstart i banken. Du får gode muligheder for personlig udvikling og vi værdsætter, at vores medarbejdere prioriterer løbende efteruddannelse.

Har vi fanget din opmærksomhed?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Anders Jakobsen på tlf. 5484 6552/4035 9245 eller erhvervschef Jakob Kjær Hansen på tlf. 5484 6572.

Du kan sende din ansøgning og dit CV til HR-chef Connie Ahm via lollandsbank.dk/e-ansoegning.

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler og anbefaler dig derfor at sende ansøgningen til os hurtigst muligt.

Printvenlig version