Netbank

Det har aldrig været nemmere at være kunde i Lollands Bank.

Uanset hvor i verden du bor, tilbyder vi nem adgang til dine konti og dagligdagsbankforretninger via vores Homebanking-systemer.

Afhængigt af temperament og behov kan du vælge netop dét eller de systemer, som passer ind i din hverdag.

Gå til netbank

Mobilbank

Har du en smartphone eller en tablet?

Så benyt muligheden for at få vores gratis applikation, der kan benyttes via de fleste smartphones

Applikationen har stort set samme muligheder som din almindelige netbank og kan blandt andet bruges til Saldo og bevægelser, kommende betalinger, regninger og overførsel af penge,

Læs mere

M​obilePay

M​obilePay er nem betaling med mobilen og kan benyttes i butikker, online butikker, apps og mellem brugere​​​.

Lollands Bank er en del af MobilePay-samarbejdet. Det betyder, at Lollands Banks privatkunder og erhvervskunder kan anvende MobilePay i den daglige økonomi

Du kan hente MobilePay i enten App Store eller Google play.

Læs mere her

Apple Pay

Apple Pay er en nem og ukompliceret betalingsform og kan benyttes til betalinger.

Du kan benytte Apple Pay i alle forretninger, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du kan også betale i webshops og direkte i app’s, når du handler på nettet fra din Apple enhed.

Vi tilbyder Apple Pay til iPhone, Apple Watch, Ipad og Macbook. Dine kortoplysninger er beskyttede, da de hverken bliver gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere, sikrere eller mere diskret at betale i butikker, i apps og på nettet.

Google Pay

Nem og enkel betaling med Google Pay
Google Pay er nem og enkel betaling, som virker med de Android-enheder, du allerede benytter. Dine kortoplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller delt med forhandleren, når du betaler. Det har aldrig været nemmere og sikrere, at betale i butikker, i apps og på nettet.

Læs mere om Google Pay her.

 

Vi tilbyder også Garmin Pay
og Fitbit Pay

Garmin Pay og Fitbit Pay kan bruges i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du betaler ved at holde din telefon eller dit ur hen til betalingsterminalen – ligesom et almindeligt kort.

Klik her hvis du vil læse om, hvordan du kommer godt i gang med Garmin Pay.

Klik her hvis du vil læse om, hvordan du kommer godt i gang med Fitbit Pay.