Offentliggjort den

Lolland Kommune, A.P. Møller Fonden og Foreningen Realdania er gået sammen om initiativet Nakskov 2030, hvis mål er at skabe en langsigtet positiv udvikling i Nakskov. De 3 samarbejdspartnere har til sammen skudt et trecifret millionbeløb ind i udviklingen af Nakskov.

En af indsatserne er etableringen af Nakskov Bymidtefond, som har til formål at give økonomisk støtte til bevaringsværdige eller fredede ejendomme i Nakskov bymidte.

Lokal opbakning
”I Lollands Bank vil vi gerne støtte det initiativ og lancerer derfor Nakskov Bymidtelån”, fortæller filialdirektør i Nakskov, Claus Rudi, og fortsætter: ”Nakskov Bymidtelån er et attraktivt finansieringstilbud til ejerne af de bevaringsværdige og fredede ejendomme i Nakskov bymidte”.

Nakskov Bymidtelån giver mulighed for:
• En midlertidig finansiering af renoveringsudgifterne, der løber indtil projektet er gennemført og støttebeløbet udbetalt fra Nakskov Bymidtefond.
• Et længere løbende lån til finansiering af egenbetalingen på det færdige projekt.

“Som lokalt pengeinstitut er det vigtigt for os at gøre en forskel for udviklingen af Nakskov”, forklarer Claus Rudi og fortsætter: ”Vi tror på, at dette nye initiativ kan skubbe nye spændende renoveringsprojekter i gang og vi håber, at mange af husejerne vil søge om støtte fra Nakskov Bymidtefond. Hvis de i tillæg ønsker et Nakskov Bymidtelån, er de meget velkomne i Lollands Bank, uanset om de allerede er kunder i banken eller ej”, afslutter Claus Rudi.

Hvem kan komme i betragtning?
Er du ejer af et fredet eller bevaringsværdigt hus i Nakskov bymidte, har du en helt unik mulighed for at øge værdien af din ejendom ved at renovere den med støtte fra Nakskov Bymidtefond. Hvis du ønsker at søge tilskud fra fonden eller blot ønsker at høre mere, kan du skrive til nakskov2030@lolland.dk. Om støtten fortæller Claus Rudi: ”Det er muligt at få op til 75 % i støtte af de samlede udgifter til istandsættelsen inklusive moms”.

Vil du vide mere om finansieringsmulighederne i Lollands Bank, så kontakt din rådgiver i Lollands Bank eller filialdirektør Claus Rudi på cpe@lobk.dk eller 5497 1568.

Klik på linket herunder og læs mere om det nye tiltag:
Folder om Nakskov Bymidtelån