ValueInvest

ValueInvest er en lille højt specialiseret investeringsforening, der kun investerer i aktier og kun efter value princippet.

Obligationer og eksotiske aktier overlader ValueInvest til andre investeringsforeninger for at koncentrere sig om deres specialområde, nemlig at finde og købe undervurderede aktier.

De tre ValueInvest fonde ValueInvest Global, ValueInvest Global Akkumulerende og ValueInvest Japan opnåede den 21. december 2020  Svanemærket.

Svanemærket er et kvalitetsstempel, der understøtter ValueInvests ESG-principper og er med til at sikre en bæredygtig fremtid. 2021 bliver også året, hvor EU sætter større fokus på bæredygtighed, og ValueInvest Danmark vil være en del af denne udvikling med produkter, der lever op til og støtter EU’s bæredygtighedskrav.

Ved at investere i en svanemærket fond er investor med til at påvirke selskaber i en bæredygtig retning. Svanemærket lægger stor vægt på, at der bliver investeret i selskaber, som allerede udmærker sig på bæredygtighed, eller som arbejder målrettet hermed.

Læs mere om ValueInvests tilgang til bæredygtighed her på deres hjemmeside samt om Svanemærkede fonde i Danmark her.

Du kan læse mere om ValueInvests investeringsfilosofi her på deres hjemmeside valueinvest.dk.

Kontakt en kunderådgiver i banken, hvis du vil høre mere om investering.