Offentliggjort den

Synes du den finansielle sektor er spændende og vil du gerne være med til at give vores kunder en god velkomst, når de bliver kunder i Lollands Bank?

Vi søger to studentermedhjælpere med interesse i mennesker og kundeservice til at byde nye og eksisterende kunder velkommen i Lollands Bank og dermed være med til at sikre, at banken lever op til gældende regler og lovgivning og ikke medvirker til hvidvask, terrorfinansiering og andre former for økonomisk kriminalitet.

Studiejob i Lollands Bank:
Vi tilbyder dig et karrieforløb, hvor studiejobbet er en begyndelse på din fremtidige karriere. Vi håber, at vi efter endt studie kan tilbyde dig et traineeforløb eller en anden uddannelsesplads i en af bankens afdelinger eller filialer. Du bliver en del af et team med erfarne kollegaer, hvilket giver dig en unik mulighed for at få indsigt i den finansielle sektor og booste din faglige og personlige udvikling.

Arbejdstiden er fleksibel og tilpasses dit studie – vi forestiller os ca. 10 – 15 timer ugentligt.

Opgaverne er alsidige og kan både være i projekter og tilbagevendende opgaver fra forskellige afdelinger i banken.

Arbejdssted: Kan være i Vordingborg eller Nakskov, alt efter hvad der passer dig bedst.

Om dig:
Du er i gang med dit studie i gymnasiet eller som finansøkonom/finansbachelor og du vil gerne have en mulighed for tidligt i dit karriereforløb at stifte bekendtskab med et område, der har højeste prioritet. Du er også nysgerrig på at vide mere om, hvad det vil sige at være ansat i et lokalt pengeinstitut, hvor du får mulighed for at komme til at beskæftige dig med de områder, der interesserer dig mest.

Vi forstiller os, at du:
• har flair for brug af IT
• er engageret og nysgerrig på at lære
• kan arbejde selvstændigt
• er en teamplayer

Start tidspunkt: Hurtigst muligt.

Send din ansøgning, CV og eksamens-/standpunktskarakterer til HR- og udviklingschef Connie Ahm via lollandsbank.dk/e-ansoegning.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Connie Ahm på tlf. 5536 5233.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Printvenlig version