Offentliggjort den

Der er mange kunder, som vælger at blive kunde i Lollands Bank. Derfor søger vi nu en formuerådgiver til vores specialistteam.

Dit job
I Lollands Bank har vi en uformel tone og holder af et godt grin i hverdagen. Vi har en flad organisation og vores arbejdsmiljø er karakteriseret ved frihed under ansvar.

Som formuerådgiver bliver du en del af et team på seks specialister. Du får et udviklende job med ansvar for at yde professionel rådgivning omkring formueforhold til vores kunder. Specialisterne arbejder proaktivt som sparringspartnere for erhvervs- og privatrådgivere og du bliver en vigtig medspiller i udvikling af formueområdet.

Vi sætter vores kunder øverst og derfor forventer vi, at du:
• Har en relevant faglig uddannelse inden for formueområdet og erfaring med rådgivning af både erhvervs- og privatkunder.
• Forstår at bringe din faglighed i spil i forhold til at afdække vores kunders behov.
• Interesserer dig for at arbejde med hele kundens formue og udnytte de muligheder, der er på bolig-, investerings-, pensions- og erhvervsområdet.
• Forstår at udarbejde kvalificerede og præcise anbefalinger og kan præsentere disse for kunden på en letforståelig måde.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningsdirektør Morten Vinge Olsen på tlf. 5497 1578.

Du kan sende din ansøgning og dit CV til HR-chef Connie Ahm via lollandsbank.dk/e-ansoegning.

Ansøgningsfrist:
Vi inviterer løbende kandidater til samtale – så send derfor din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hent printvenlig version her.