Offentliggjort den

Har du lyst til at lære bankverdenen bedre at kende, og er du i gang med uddannelsen som finansøkonom, så har vi en praktikplads til dig fra januar til marts 2020.

I løbet af dit praktikophold får du en god fornemmelse af indholdet i rådgiverjobbet, hvor kundekontakten er i højsædet og du har en aktiv rolle i at opfylde vores kunders ønsker og behov.

Vi tilbyder dig:
Du får et program for praktikperioden, der giver dig et godt udgangspunkt for arbejdet med dit speciale. Du får gode kollegaer og en fast mentor, der løbende giver dig feedback på din udvikling og sparring med dit speciale.

Efter praktikopholdet kan du komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob, hvor du starter med
en et-årig trainee-periode. Trainee-perioden er et uddannelsesforløb, der har fokus på din faglige og personlige udvikling – og du vil i løbet af trainee-perioden begynde at få ansvaret for din egen kundeportefølje. Efter trainee-perioden planlægger vi sammen dit videre karriereforløb.

Vi forventer, at du:
• er energisk og kontaktskabende
• kan lide at have kundekontakt og arbejde med økonomi
• er ivrig efter at lære nyt og indstillet på at være i et uddannelses-flow
• er engageret og fleksibel
• kan prioritere dine opgaver og planlægge din hverdag
• har et seriøst ønske om et godt praktikophold og gennemfører finansøkonomstudiet med et tilfredsstillende resultat.

Send din ansøgning, CV og eksamens-/standpunktskarakterer til HR-chef Connie Ahm via lollandsbank.dk/e-ansoegning. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Connie Ahm på tlf. 5536 5233.

Vi behandler ansøgningerne løbende og anbefaler dig derfor at sende ansøgningen til os hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.