Offentliggjort den

Lollands Bank har pr. 18. februar 2020 ansat Jesper Elmegård som erhvervsrådgiver i filialen i Nykøbing F., den 25. februar 2020 ansat Morten Vinge Olsen, som forretningsdirektør og den 1. marts ansat Henrik Petersen som eksamineret assurandør og Kurt Hansen som sagsbehandler til vores filialsupport.

Morten Vinge Olsen begyndte sin karriere i den finansielle sektor i 1988, hvor han startede som elev og sluttede som viceområdedirektør. Senest har Morten haft en kort afstikker til rejsebranchen, hvor han var ansat som direktør i et rejsebureau.

Morten har boet i Nykøbing F. i de sidste 11 år og har et særdeles godt kendskab til bankens markedsområde.

Henrik er uddannet eksamineret assurandør og har i mere en 30 år via sine ansættelser i 2 forsikringsselskaber hjulpet kunder på Lolland, Falster, Sydsjælland og Møn med deres forsikringer. Henrik har et stort kendskab til lokalområdet og er således godt rustet til sine nye udfordringer.

Henrik er født og opvokset på Nordfalster, og er nu bosiddende på Marielyst.

Kurt er bankuddannet, og har været ansat i den finansielle sektor siden 1987. Han har således en bred erfaring, og er ligeledes godt rustet til de nye udfordringer. Kurt har senest været driftsansvarlig hos en af de større pengeinstitutter i vores markedsområde.

Kurt er gift og har 2 udeboende børn. Han har boet hele sit liv i Nakskov og har således et godt kendskab til lokalområdet.

Jesper har været ansat i den finansielle sektor i 34 år og han har således en bred erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Jesper har senest været ansat som erhvervsrådgiver i et af områdets øvrige pengeinstitutter.

Jesper er født og opvokset i Guldborg og har i de sidste 20 år boet og arbejdet i Nykøbing F. Jesper har således et særdeles godt kendskab til lokalområdet.

Privat bor Jesper sammen med sin hustru, Birte og familien består desuden af 2 store drenge på 19 og 20 samt jagthunden Lui.