Offentliggjort den

I bankens filial i Maribo kan kunderne fremover møde Christina Nielsen, som pr. 1. januar 2021 er ansat som ny privatrådgiver.

Christina har været ansat i den finansielle sektor siden 1994, hvor hun begyndte som elev. Elevtiden blev efterfulgt af FinansDiplomstudiet, merkonomfag i jura, formuerådgiveruddannelsen og løbende interne faglige kurser. Christina har en lang erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Christina kommer fra en lignende stilling hos en af de større pengeinstitutter i bankens markedsområde.

Christina er gift og har 2 børn og bor i Rødby. Hun er født og opvokset i Nakskov og har boet hele sit liv på Lolland og har et godt kendskab til lokalområdet.

I Vordingborg kan kunderne fremover møde 2 nye ansigter i filialen. Idet banken pr. 1. januar 2021 har ansat Niclas Gøttsche som souschef og Dennis Antonsen som privatrådgiver.

Niclas Gøttsche begyndte sin karriere i den finansielle sektor i 2007, hvor han startede som elev. Niclas kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver fra et af områdets øvrige pengeinstitutter.

Niclas er født og opvokset på Falster og har de seneste 10 år boet i Ønslev sammen med sin familie. Niclas har således et særdeles godt kendskab til bankens markedsområde.

Dennis Antonsen har 19 års erfaring fra den finansielle sektor og er således godt rustet til de nye udfordringer. Dennis har senest været privatrådgiver hos en af de større pengeinstitutter i vores markedsområde.

Dennis er gift og bor i Sakskøbing, hvor han også er født og opvokset.