Offentliggjort den

Den 1. juni 2019 fejrede Anders H. Larsen, at han havde været ansat i banken i 35 år. I 1984 startede Anders som 28-årig som revisionschef i Vordingborg Bank. Forud havde Anders læst henholdsvis HD i regnskabsvæsen og været ansat i flere revisionsfirmaer primært i København, men også lokalt.

Efter nogle år som revisionschef avancerede Anders til bankens regnskabschef. I forbindelse med fusionen mellem Vordingborg Bank og Lollands Bank var Anders – på det regnskabsmæssige – en af de store drivkræfter, som skal have mange roser for en meget vellykket fusion.

Efter mere end 35 år i Vordingborg Bank og senere Lollands Bank har Anders valgt af nyde sit otium, og derfor stopper han i banken med udgangen af august måned 2019. Sidste arbejdsdag bliver fredag, den 21. juni 2019, hvorefter Anders afvikler ferie frem til sin fratrædelse.

Pensioneringen markeres internt i banken med et morgenkaffearrangement for nuværende og tidligere kollegaer på Anders´ sidste arbejdsdag den 21. juni 2019.

I forbindelse med Anders´ pensionering overtages stillingen som regnskabschef af Annette Jepsen, 48 år, der har arbejdet tæt sammen med Anders siden den 1. december 2018.

Annette er yderst kvalificeret til stillingen, idet Annette udover bl.a. en MBA har haft flere lignende stillingsfunktioner i den finansielle sektor.