Pengenyt nr. 1/2018 er udkommet

Det nye nummer af Pengenyt er netop udkommet. Traditionen tro bringes der i årets første nummer et interview med en kendt økonom om udsigterne for året. I år er det med Steen Bocian, cheføkonom hos Dansk Erhverv. Du vil ligeledes kunne læse en artikel om, hvad du skal være opmærksom på, når du ser på din årsopgørelse.

Politikere har vedtaget, at man fra 2019 kan investere via en aktiesparekonto, du kan i bladet læse om hvad der er af fordele og ulemper ved kontoen. 

Bladet indeholder 3 artikler fra boligområdet, den første omhandler Totalkredit og udvidelsen af KundeKroner-konceptet, i den anden artikel gøres der rede for de nye regler for, hvilken typer boliglån kunder med høj gældsfaktor kan få lov at tage og i den tredje boligartikel kan du læse om, hvorfor nogle byggeprojekter kører af sporet.  

Der er også blevet plads til en artikel om den nye ferielov i bladet.

Bladet indeholder også en artikel fra vinens verden. Den bygger på et interview med en ekspert om, hvor de forskellige klassifikationer af vine stammer fra. Hvem regulerer dem og er de fastlagt en gang for alle, eller er det noget, der er til diskussion? Og hvad med de nye ”point”, der uddeles for vine – betyder de i virkeligheden mere for en vin end klassifikationen?

Herudover kan du også læse om emner som betalinger, børneopsparing, aktiestigninger, overnatninger på hoteller og i feriehuse i Danmark, opsvinget i Tyskland, at gå tidligt på pension, håndværkerfradrag, investorfradrag, fradrag ved deleøkonomi samt økonomi og mode.

Læs bladet her eller hent et eksemplar i en af vores filialer.