Nyheder

Ny erhvervsrådgiver i Lollands Bank

Som følge af stigende aktiviteter har vi pr. 1. september 2018 ansat Maria Garde Hansen som erhvervsrådgiver i filialen i Vordingborg.

Maria har været ansat i den finansielle sektor siden 1999 og hun har således en bred erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Maria er bosiddende i Jungshoved v/Præstø og har således et godt kendskab til lokalområdet.

Maria kan træffes på mgh@lobk eller 5536 5215.

Gør din pinkode svær at gætte for ubudne gæster

Vi vil gerne sikre, at vores kunders digitale sikkerhed er så høj som mulig. Derfor er vores netbank netop blevet opdateret - blandt andet med det formål at forbedre sikkerheden omkring dannelse af pinkode til mobilbanken.

Årsagen er, at markedet for digital svindel er voksende. Hvor det tidligere var enkelte "hackere", der svindlede med enkeltpersoners data, er svindelen nu ofte internationalt organiseret.

Driftsforstyrelser

Vi beklager, at der i dag har været clearingsproblemer med indgående beløb på konti hos os, hvilket skyldes udefrakommende forhold.

Vi har fået oplyst, at:
• alle indgående beløb vil være bogført inden kl. 24.00 i dag, fredag den 31. august 2018.
• Alle udgående beløb vil være bogført hos modtageren inden kl. 24.00 på søndag, den 2. september 2018.

Vi beklager situationen.

Bedste halvårsresultat nogensinde!

Banken har offentliggjort endnu ét flot regnskabsresultat. Det er snart ved at blive sædvane, at Lollands Bank præsterer flotte regnskabsresultater, men dette halvårsårsresultat er det bedste nogensinde i bankens historie!

For 1. halvår 2018 blev resultatet før skat på 55,7 mio. kr. mod 48,1 mio. kr. for 1. halvår året før. Efter skat blev resultatet for 1. halvår 2018 sammenlignet med 1. halvår 2017 henholdsvis 43,8 mio. kr. og 38,0 mio. kr.

Nyt ansigt i Lollands Bank

Den 1. august 2018 tiltrådte Julie Rebecca Kisum stillingen som bolig- og realkreditansvarlig i Lollands Bank. Julie har desuden ansvaret for bankens selvbetjeningsløsninger. Der er tale om en nyoprettet stilling, idet banken ønsker at styrke sin position indenfor det digitale område.

Julie kommer fra en stilling hos en af områdets øvrige pengeinstitutter.

Julie er uddannet HD i organisation og hun har stor indsigt i både realkredit- og i selvbetjeningsområdet i den finansielle sektor, og kan derfor bidrage væsentligt til bankens generelle forretningsmæssige udvikling.

Ny investerings- og likviditetschef

Den 1. juli 2018 tiltrådte Erik Steinbach, 52 år, som ny investerings- og likviditetschef, hvor han fra den 1. september 2018 afløser bankens nuværende investerings- og likviditetschef Peter Detlefsen, der stopper i banken med udgangen af august måned 2018.

Erik Steinbach er bankuddannet, men har de seneste år været beskæftiget som porteføljeansvarlig i en af de landsdækkende bankers områdecentre.

Erik stammer oprindelig fra Lolland og vender i forbindelse med sin nye stilling tilbage til området, hvor han også bosætter sig i bankens markedsområde.

Pengenyt nr. 2/2018 er udkommet

Et nyt nummer af Pengenyt er netop udkommet.

I bladets første artikel kan du læse et interview med Klaus Berggren, der var med på det første danske landshold, der kvalificerede sig til VM.

Du kan også læse om indeksinvestering og om hvorfor pengeinstitutterne har en vigtig opgave med at forhindre, at de bliver brugt til at skaffe penge til terror, eller til at hjælpe kriminelle med hvidvask.  

Lollands Bank øger antallet af erhvervsrådgivere

I forlængelse af vores fortsatte tilgang af erhvervskunder udvider vi endnu en gang antallet af erhvervsrådgivere, idet vi fra den 1. juni 2018 har ansat erhvervsrådgiver Karsten
Lund i vores Maribo filial.

Banken har hermed samlet 17 erhvervsrådgivere fordelt på filialerne i Nakskov, Maribo, Nykøbing F. og Vordingborg.

Karsten har været ansat i den finansielle sektor i 38 år og han har således en bred erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Karsten er bosiddende i Maribo og har således et godt kendskab til lokalområdet.
 

Sider