Nyheder

Log ind i Mobilbank med fingeraftryk

Fra 3. maj bliver det nemmere for dig at logge på vores mobilbank, når den bliver opdateret med Touch ID til iPhone og Fingerprint til Android. Opdateringen betyder at det bliver muligt at logge på mobilbanken ved hjælp af fingertryk. Kunder med en Apple telefon, der understøtter ansigtsgenkendelse, vil også få mulighed for at bruge det som login.

Ny funktion i Netbank

Den 14. marts bliver det mere simpelt at betale regninger og overføre penge i Netbank, når du har flere betalinger, som du ønsker at godkende samlet. Vi lancerer i Netbank en ny funktion ’Udbakke’, hvori du kan lægge en eller flere betalinger og godkende dem senere.

’Udbakke’ giver dig et godt overblik over dine betalinger, og du har mulighed for at ændre eller slette dine betalinger, inden du godkender dem – i én samlet arbejdsgang. ’Udbakke’ erstatter den nuværende funktion ’Kuvert’.

Ny funktion i Netbank Erhverv gør det nemmere at håndtere betalinger

Den 14. marts bliver det nemmere at betale regninger og overføre penge i Netbank Erhverv. Vi lancerer en ny funktion ’Udbakke’ til betalinger som erstatning for ’Kuverter’. Med ’Udbakke’ får du som erhvervskunde et hurtigt overblik over alle betalinger, og det bliver let at håndtere betalinger på tværs af kunder og konti.

Alle betalinger har en status – du kan fx hurtigt se, hvilke betalinger, du kan godkende og om betalingerne er godkendt, delvist godkendt eller mangler godkendelse.

Igen et fantastisk år

Banken bød i 2017 1.945 nye kunder velkommen, hvilket bidrog til den pæne udvikling i bankens årsresultat og balance.

Banken har den 21. februar 2018 offentliggjort årsrapporten for 2017.

Banken opnåede et resultat næsten på niveau med året 2016, hvor resultatet var rekordstort. Resultatet før og efter skat i 2017 blev på henholdsvis 74,1 mio. kr. og 61,3 mio. kr. Året før var resultatet før og efter skat henholdsvis 79,5 mio. kr. og 63,3 mio. kr. Bankens ledelse er meget tilfreds med resultatet, som fuldt ud lever op til de forventninger, der har været til året 2017.

Pengenyt nr. 1/2018 er udkommet

Det nye nummer af Pengenyt er netop udkommet. Traditionen tro bringes der i årets første nummer et interview med en kendt økonom om udsigterne for året. I år er det med Steen Bocian, cheføkonom hos Dansk Erhverv. Du vil ligeledes kunne læse en artikel om, hvad du skal være opmærksom på, når du ser på din årsopgørelse.

Politikere har vedtaget, at man fra 2019 kan investere via en aktiesparekonto, du kan i bladet læse om hvad der er af fordele og ulemper ved kontoen. 

Sider