Nyheder

Ny bolig-app fra Lollands Bank og Totalkredit

Er et godt sted at starte
– når du vil have overblik over realkredit

Med den nye bolig-app fra Totalkredit og Lollands Bank kan du hurtigt se, hvad de forskellige lånetyper betyder for dig, hvis du vil købe bolig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge det realkreditlån, du allerede har. Du skal ikke logge ind eller bruge NemID, og du kan altid nemt komme i kontakt med en rådgiver i din nærmeste Lollands Bank filial, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Ny portal for Pengenyt

En ny portal for den elektroniske udgave af Pengenyt, er netop lanceret. På portalen er de seneste mange års udgaver af Pengenyt samlet.

Med den nye portal får du adgang til en lang række lettilgængelige artikler, der giver bred information om de vigtigste områder inden for almindelige menneskers økonomi.

Portalen indeholder også en søgefunktion, som gør det muligt at målrette sin søgen.

Du finder portalen på www.pengenyt.dk

Ny erhvervsrådgiver i Lollands Bank

Som følge af stigende aktiviteter har vi pr. 1. september 2018 ansat Maria Garde Hansen som erhvervsrådgiver i filialen i Vordingborg.

Maria har været ansat i den finansielle sektor siden 1999 og hun har således en bred erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Maria er bosiddende i Jungshoved v/Præstø og har således et godt kendskab til lokalområdet.

Maria kan træffes på mgh@lobk eller 5536 5215.

Gør din pinkode svær at gætte for ubudne gæster

Vi vil gerne sikre, at vores kunders digitale sikkerhed er så høj som mulig. Derfor er vores netbank netop blevet opdateret - blandt andet med det formål at forbedre sikkerheden omkring dannelse af pinkode til mobilbanken.

Årsagen er, at markedet for digital svindel er voksende. Hvor det tidligere var enkelte "hackere", der svindlede med enkeltpersoners data, er svindelen nu ofte internationalt organiseret.

Driftsforstyrelser

Vi beklager, at der i dag har været clearingsproblemer med indgående beløb på konti hos os, hvilket skyldes udefrakommende forhold.

Vi har fået oplyst, at:
• alle indgående beløb vil være bogført inden kl. 24.00 i dag, fredag den 31. august 2018.
• Alle udgående beløb vil være bogført hos modtageren inden kl. 24.00 på søndag, den 2. september 2018.

Vi beklager situationen.

Sider