Nyheder

Ny investerings- og likviditetschef

Den 1. juli 2018 tiltrådte Erik Steinbach, 52 år, som ny investerings- og likviditetschef, hvor han fra den 1. september 2018 afløser bankens nuværende investerings- og likviditetschef Peter Detlefsen, der stopper i banken med udgangen af august måned 2018.

Erik Steinbach er bankuddannet, men har de seneste år været beskæftiget som porteføljeansvarlig i en af de landsdækkende bankers områdecentre.

Erik stammer oprindelig fra Lolland og vender i forbindelse med sin nye stilling tilbage til området, hvor han også bosætter sig i bankens markedsområde.

Pengenyt nr. 2/2018 er udkommet

Et nyt nummer af Pengenyt er netop udkommet.

I bladets første artikel kan du læse et interview med Klaus Berggren, der var med på det første danske landshold, der kvalificerede sig til VM.

Du kan også læse om indeksinvestering og om hvorfor pengeinstitutterne har en vigtig opgave med at forhindre, at de bliver brugt til at skaffe penge til terror, eller til at hjælpe kriminelle med hvidvask.  

Lollands Bank øger antallet af erhvervsrådgivere

I forlængelse af vores fortsatte tilgang af erhvervskunder udvider vi endnu en gang antallet af erhvervsrådgivere, idet vi fra den 1. juni 2018 har ansat erhvervsrådgiver Karsten
Lund i vores Maribo filial.

Banken har hermed samlet 17 erhvervsrådgivere fordelt på filialerne i Nakskov, Maribo, Nykøbing F. og Vordingborg.

Karsten har været ansat i den finansielle sektor i 38 år og han har således en bred erfaring og er godt rustet til de nye udfordringer. Karsten er bosiddende i Maribo og har således et godt kendskab til lokalområdet.
 

Vores hjemmeside har været hacket

Det har torsdag morgen ikke været muligt at besøge vores hjemmeside, da den har haft ubudne gæster. En tilsyneladende italiensk organisation har været inde og ændre teksten på hjemmesiden og erstattet teksten med et af deres billeder og budskaber.

På trods af angrebet kan du som kunde være helt rolig og tryg, det er vigtigt at understrege, at selv om hjemmesiden har været hacket, så er ingen kundeoplysninger faldet i de forkerte hænder. Vores hjemmeside indeholder nemlig ingen personfølsomme oplysninger og er fuldstændigt adskilt fra Netbank/Mobilbank og vores banksystemer.

Nye indskudsmuligheder på børneopsparing

Folketinget har nu vedtaget den lov, der gør det muligt at indbetale op til kr. 6.000 årligt på en børneopsparingskonto i stedet for de nuværende kr. 3.000 kr. I samme forbindelse er indbetalingsloftet ændret fra kr. 36.000 til 72.000 kr.

Hvis du overvejer at benytte de nye satser til at indskyde yderlige på en børneopsparingskonto, kan du overføre dem via mobil-/netbanken eller du kan kontakte din rådgiver.

Log ind i Mobilbank med fingeraftryk

Fra 3. maj bliver det nemmere for dig at logge på vores mobilbank, når den bliver opdateret med Touch ID til iPhone og Fingerprint til Android. Opdateringen betyder at det bliver muligt at logge på mobilbanken ved hjælp af fingertryk. Kunder med en Apple telefon, der understøtter ansigtsgenkendelse, vil også få mulighed for at bruge det som login.

Sider