Nyheder

De gode resultater fortsætter

Året 2017 starter helt som året 2016 sluttede, hvilket betyder fortsat gode resultater. Banken
er således kommet rigtigt godt fra start i det nye regnskabsår 2017, hvor resultatet før
og efter skat for 1. kvartal 2017 blev på henholdsvis 25,6 mio. kr. og 20,1 mio. kr. mod
henholdsvis 17,9 mio. kr. og 14,3 mio. kr. for samme periode året før.

Husk forskudsopgørelsen efter rentetilpasning

I februar var der igen en rentetilpasning og igen med lavere renter for låntagerne. Særligt for låntagere med F5-lån er der en vigtig ting, som de skal huske - det er skatten.

Renterne på F5-lån landede markant lavere ved rentetilpasningen i februar, viser Totalkredits auktioner. For låntagere med F5-lån betyder rentefaldet en betydelig lavere renteudgift de næste fem år. Renten er simpelthen faldet fra 1,83 pct. til 0,38 pct.

Nu bliver der mere råd til at betale andre udgifter eller til at nedbringe anden gæld og måske få ordnet lidt håndværkerarbejde på boligen.

Indslag fra TV ØST

Søndag den 12. marts 2017 viste TV ØST i deres nyhedsudsendelse kl. 19.30 et indslag om Lollands Bank. 

I indslaget fortalte bankdirektør Anders F. Møller blandet andet om baggrunden for bankens succes. 

Se indslaget her.

Strategi 2020

Pressemeddelelse

Lollands Bank finpudser strategien samtidig med at direktørkontrakten med Anders F. Møller forlænges frem til 2020.

Efter en periode med gode regnskabsresultater har bestyrelsen i Lollands Bank fundet tiden inde til at finpudse bankens strategi.

Topresultat!

Vi har 1. marts offentliggjort bankens årsrapport for 2016. Det absolut bedste resultat nogensinde i bankens 110-årige historie.

Resultatet før skat blev på 79,5 mio. kr. mod 33,3 mio. kr. året før. Efter skat blev resultatet på 63,3 mio. kr. mod 30,2 mio. kr. året før. Mere end en fordobling af resultatet i forhold til året 2015.

Pengenyt nr. 1/2017 er udkommet

Det nye nummer af Pengenyt er netop udkommet. I årets første nummer finder du blandt andet en privatøkonomisk kalender, så du måned for måned kan se, hvad der er særlig relevant for din økonomi i de enkelte måneder.

Du kan også læse et interview med chefstrateg i PFA Henrik Henriksen, som vil komme med sit bud på de økonomiske udsigter for 2017.

I en anden artikel kan du læse om, hvordan man som boligejer bør forholde sig til de økonomiske udsigter for året. Specielt naturligvis med henblik på hvordan man er stillet med forskellige typer lån i boligen.

Sider