Nyheder

Pengenyt nr. 1/2018 er udkommet

Det nye nummer af Pengenyt er netop udkommet. Traditionen tro bringes der i årets første nummer et interview med en kendt økonom om udsigterne for året. I år er det med Steen Bocian, cheføkonom hos Dansk Erhverv. Du vil ligeledes kunne læse en artikel om, hvad du skal være opmærksom på, når du ser på din årsopgørelse.

Politikere har vedtaget, at man fra 2019 kan investere via en aktiesparekonto, du kan i bladet læse om hvad der er af fordele og ulemper ved kontoen. 

Vi gennemfører et generationsskifte i bankens Nykøbing F. filial

Den 1. februar 2018 tiltrådte Anders Jakobsen, som ny filialdirektør i bankens Nykøbing F. filial, hvor han afløste den nuværende filialdirektør Lone Stibolt.

Anders Jakobsen, 43 år er bosiddende i Nykøbing F., hvor han er uddannet i den finansielle sektor. Senest kommer Anders Jakobsen fra en stilling som erhvervskundechef i en landsdækkende bank. Der er således tale om en faglig stærk ny filialleder, der samtidig har et meget stort lokalkendskab.

Er du dækket på skiferien

Er du én af de 500.000 danskere, der hvert år drager afsted på skiferie? Så sørg for at få tjekket, hvordan du er dækket på skiferien.

Med en indboforsikring i Privatsikring har du automatisk en Verdensrejsedækning, som dækker dig i hele verden i op til 60 dage. Denne forsikring gælder for alle familiens private ferierejser, uanset om I rejser samlet eller hver for sig. Den dækker bl.a. bagageforsinkelse, erstatningsrejse, hjemtransport, sygeledsagelse og –behandling.

Beløbsgrænsen for Dankort - betalinger uden PIN-kode hæves til 350 kr.

Den 1. februar 2018 hæves beløbsgræsen for Dankort - betalinger uden brug af PIN-kode fra 200 kr. til 350 kr. Efter to et halvt år med kontaktløse betalinger har Nets, bankerne og detailhandlen valgt at hæve grænsen for, hvornår der skal indtastes en PIN-kode, når man betaler kontaktløst med sit Dankort. Baggrunden er et ønske om at gøre det endnu nemmere at benytte kontaktløse betalinger.

Nye rentesatser

Foranlediget af fortsat stigende indlån i banken, samtidig med Nationalbankens fortsatte negative rentesatser gør, at banken af markedsmæssige årsager med virkning fra den 12. januar 2018 nedsætter rentesatserne på børneopsparingskonti med 0,5%-point, aktionær- og pensionskonti med op til 0,10%-point og andre udvalgte indlånskonti med typisk 0,075%-point.

De nye rentesatser kan ses i Netbank fra den 16. december 2017.

I øvrigt rådgiver banken gerne om alternative placeringsmuligheder.

Lollands Bank lancerer vækstlån

Virksomheder i Lollands Kommune kan nu søge om rentefrit lån til at realisere nye projekter, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser.

Lollands Bank, Nakskov Erhvervsfond og Business Lolland-Falster ruller nu 10 mio. kr. ud til såkaldte vækstlån til virksomheder og detailhandlende i Lolland Kommune. Initiativet sker for at fremme den lokale forretningsudvikling og etableringen af nye arbejdspladser.

Kurs mod endnu et fantastisk årsresultat

Banken har kurs mod et nyt og flot regnskabsresultat for 2017.

Resultatet før og efter skat udgør pr. 30. september 2017 69,0 mio. kr. og 54,5 mio. kr. mod henholdsvis 59,5 mio. kr. og 46,6 mio. kr. på samme tidspunkt året før.

Egenkapitalforrentningen før skat omregnet til pro anno udgør 20,7 procent mod 20,5 procent året før.

Basisindtjeningen, som er resultatet før kursreguleringer samt nedskrivninger på kunder udgør 46,6 mio. kr. og er dermed på niveau med året før, hvor basisindtjeningen udgjorde 47,4 mio. kr.

Sider