Offentliggjort den

Den 14. marts bliver det mere simpelt at betale regninger og overføre penge i Netbank, når du har flere betalinger, som du ønsker at godkende samlet. Vi lancerer i Netbank en ny funktion ’Udbakke’, hvori du kan lægge en eller flere betalinger og godkende dem senere.

’Udbakke’ giver dig et godt overblik over dine betalinger, og du har mulighed for at ændre eller slette dine betalinger, inden du godkender dem – i én samlet arbejdsgang. ’Udbakke’ erstatter den nuværende funktion ’Kuvert’.

Få ryddet op i ubehandlede kuverter inden den 14. marts

Når den nye funktionalitet ’Udbakke’ går i luften den 14. marts, er det ikke længere muligt at oprette nye betalinger til kuverter. Hvis du tidligere har lagt betalinger i kuverter, er det dog stadig muligt at godkende og slette dem i en kort periode efter.

Hvis du har ubehandlede kuverter, anbefaler vi dig at rydde op i dem inden den 14. marts. Sidste chance for at gøre noget ved ubehandlede kuverter er den 10. april, og herefter vil du alene kunne se ’Historiske kuverter’. Efter den 22. maj lukkes ’Kuverter’, og funktionen vil ikke længere kunne vælges i Netbank.