Offentliggjort den

Er et godt sted at starte
– når du vil have overblik over realkredit
Med den nye bolig-app fra Totalkredit og Lollands Bank kan du hurtigt se, hvad de forskellige lånetyper betyder for dig, hvis du vil købe bolig. Du kan også søge efter drømmeboligen og få en idé om finansieringen. Eller du kan se, om du med fordel kan omlægge det realkreditlån, du allerede har. Du skal ikke logge ind eller bruge NemID, og du kan altid nemt komme i kontakt med en rådgiver i din nærmeste Lollands Bank filial, hvis der er noget, du vil vide mere om.

Beregn lån
Hvad vil dit boligkøb koste dig med fast eller variabel rente? Og hvad betyder det, hvis du vælger afdragsfrihed? Det kan du lynhurtigt regne på. Du skal bare indtaste prisen på den bolig, du har kig på – og det beløb, du vil låne.

Tjek dit lån
Kan det betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån? Det kan du få en idé om, når du indtaster din adresse. Så finder app’en frem til dit lån og regner på, hvad du kan få ud af at vælge en anden type lån.

Søg bolig
Hvilke boliger er til salg i dit område – og hvad vil det koste dig hver måned, hvis du finansierer den med et realkreditlån? Det kan du let se i app’en, hvor du også får oplysninger om den bolig, du har kig på.

Se KundeKroner
I app’en kan du se, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat på betalingen af dit Totalkredit-lån. KundeKroner er en kontant fordel, som er garanteret indtil 2020 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

Download app’en fra Totalkredit og Lollands Bank i App Store eller Google Play