Offentliggjort den

Ny beløbsgrænse for Swipp

Beløbsgrænsen for hvor mange penge man kan overføre med Swipp, hæves fra 3000 kr. til 10.000 kr. om dagen.

Det er den højeste beløbsgrænse for mobilbetalinger på det danske marked.

Den nye beløbsgrænse træder i kraft den 8. oktober 2014. For at du kan overføre op til 10.000 kr. om dagen kræver det, at du ændrer beløbsgrænsen i din Swipp-aftale.

Alle privatpersoner med en Swipp-aftale, kan swippe helt op til 10.000 kr. om dagen. Du kan også selv vælge en mindre beløbsgrænse eller kun at modtage penge, hvis du ønsker det.

Med Swipp kan du ikke overføre mere, end du har til rådighed på din konto.

Alle privatpersoner med mobilbetalingsløsningen Swipp kan overføre op til 10.000 kr. om dagen, hvis der er dækning på kontoen. Det kræver bare, at du ændrer beløbsgrænsen i din Swipp-aftale.

Der er ingen grænse for, hvor mange penge du kan modtage med Swipp om året. Hverken som privatperson eller som erhvervskunde.

Det er gratis for både private og erhvervskunder at oprette og benytte Swipp.

Den nye beløbsgrænse giver forbrugerne større fleksibilitet, så de fremover selv kan bestemme, om de vil købe små eller store forbrugsgoder med betalingskort, kontanter eller få klik på mobilen.

Den nye beløbsgrænse på 10.000 kr. gør Swipp relevant for langt flere erhvervsdrivende. Det gælder fx computerbutikken og cykelhandleren, hvor mange af varerne overstiger de nuværende beløbsgrænser. De kan nu tilbyde forbrugerne et større sortiment af varer, som kan købes med mobilen, og er ikke længere begrænset til kun at sælge tilbehør.

Herudover er Swipp Erhverv et konkurrencedygtigt alternativ til betalingskort og kontanter.

Du skal ændre beløbsgrænsen i din Swipp-aftale. Det kan du gøre i din Mobilbank. Foretager du dig ikke noget aktivt, fortsætter din nuværende beløbsgrænse.
Swipp er en sikker mobilbetalingsløsning. Den er lige så sikker som din mobilbank.

Med Swipp kan du ikke overføre mere, end du har til rådighed på din konto. Du kan også selv vælge en mindre beløbsgrænse eller kun at modtage penge, hvis du ønsker det.

Du er velkommen til at kontakte Banken, hvis du har tekniske eller praktiske spørgsmål.