Lollands Bank lancerer vækstlån

Virksomheder i Lollands Kommune kan nu søge om rentefrit lån til at realisere nye projekter, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser.

Lollands Bank, Nakskov Erhvervsfond og Business Lolland-Falster ruller nu 10 mio. kr. ud til såkaldte vækstlån til virksomheder og detailhandlende i Lolland Kommune. Initiativet sker for at fremme den lokale forretningsudvikling og etableringen af nye arbejdspladser.

Lokal opbakning
Formålet med lånet er at gøre en forskel for erhvervslivet i kommunen, og være med til at skubbe nogle nye spændende initiativer i gang. 

Det er valgfrit, hvad lånet skal bruges til - køb af udstyr, ansættelse af personale eller noget helt tredje - forretningsideen skal blot godkendes af Business Lolland-Falster og Lollands Bank. Lånet tilbydes som en del af Business Lolland-Falsters Udviklingsmiljø i Nakskov.

Lyst til nyt
Adm. direktør i Business Lolland-Falster udtaler i forbindelse med lanceringen "I Business Lolland-Falster ser vi en stigende lyst til og tro på nye projekter, både hos eksisterende virksomheder og i iværksættermiljøet. Derfor er det virkelig en god nyhed, at vi kan samle kræfterne om at matche gejsten i erhvervslivet med risikovillig kapital". 

Det nye initiativ giver virksomheder med adresse i Lolland Kommune mulighed for at låne op til 200.000 kr. rentefrit i 2018. Herefter er renten 5% p.a. Lollands Bank står for udbetaling og administration af lånene, mens det er Business Lolland-Falster, som indstiller, hvilke virksomheder, der kan komme i betragtning til et vækstlån baseret på en vurdering af virksomhedens konkrete forretningside.

Er du interesseret I at høre mere om det nye vækstlån, kan du kontakte Erhvervsafdelingen i Nakskov på telefon 54 92 11 33 eller nakskov@lobk.dk 

Du kan læse mere om vækstlånet her