Bolig/realkredit ansvarlig med interesse for den digitale udvikling søges

Er du bankens nye og iderige bolig/realkredit ansvarlige med interesse i den digitale udvikling?

Syntes du, det er spændende at bidrage til udviklingen af dit eget forretningsområde, så har du nu alletiders mulighed for at få et spændende job.

Du skal være med til at udvikle bankens forretningsområder indenfor finansiering af privat- og erhvervsejendomme samt sikre størst mulig brug af bankens digitale selvbetjeningsløsninger.

Begge forretningsområder er fokusområder for banken, og derfor skal du være initiativtager til/deltage i projekter omkring udvikling og forøgelse af forretningsomfanget på områderne.

Du bliver også sparringspartner og samlingsperson for dine kollegaer, ligesom du bliver bankens kontaktperson til vores samarbejdspartnere indenfor forretningsområderne.

I dit nye job bliver du en del af bankens specialistfunktion, og funktionen referer til bankens salgsansvarlige. Der er tale om ansvarsområder, som du får stor indflydelse på, og stillingen vil være en udviklingsstilling, hvor du selv kan være med til forme ansvarsområdernes indhold.

Forretningsområdet går i retning mod flere digitale løsninger og øget selvbetjening, du har derfor flair for digitale løsninger og synes, det er spændende at arbejde med implementering af forandringer.

Din baggrund:
Du har typisk en uddannelse fra den finansielle sektor, men vigtigst er, at du har interesse for finansieringsformer til fast ejendom og lyst til projektledelse.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at du
• har interesse for finansieringsformer til fast ejendom
• har interesse for selvbetjeningsprodukter
• er forretningsorienteret med interesse for projektledelse
• kan inspirere, motivere og er god til at kommunikere
• har glimt i øjet og en god portion humor

Vi tilbyder:
Et uformelt miljø med korte beslutningsveje, gode arbejdsforhold og et godt kollegialt fællesskab, der er kendetegnet ved gensidig tillid en høj grad af medbestemmelse
og stor indfl ydelse på egen hverdag.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør/salgsansvarlig Finn Pedersen på tlf. 55 36 52 09 eller HR-chef Connie Ahm tlf. 55 36 52 33.

Søg stillingen her. Vi behandler ansøgningerne løbende, og anbefaler dig derfor at sende ansøgningen til os hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hent printvenlig version af stillingsopslaget her.