Du kan få dit Visa/Dankort med dit helt eget motiv – det koster ekstra (se vores prisliste), men så er dit kort noget helt særligt.

Billedet skal overholde visse krav (se reglerne under selve bestillingsprocessen), men følgende vil eksempelvis kunne godkendes:

 • Egne person-, familie- og feriebilleder, hvor personerne er
  “anstændigt” påklædt
 • Billeder af planter og dyr
 • Naturomgivelser
 • Bygningsværker uden logo og varemærke
 • Situationsbilleder hvor eksempelvis bilen eller motorcyklen – uden logo – er en del af baggrunden.

Har du ikke selv et billede, kan du vælge et neutralt motiv fra et billedgalleri, som vi stiller til rådighed. Bruger du dit eget billede, skal det ligge på din computer, en cd eller lignende.

Hvis du allerede har et Visa/Dankort, kan du få dette udskiftet med et tilsvarende kort med eget motiv – og samtidig beholde din nuværende pinkode.

Sådan gør du:

 1. Klik her for at bestille et kort med eget motiv (eller et motiv fra vort billedgalleri)
 2. Bestillingsproceduren består af 5 trin, hvor du i første trin accepterer betingelserne for udstedelse af et kort med eget motiv. Vær især opmærksom på de regler, der er for valg af motiv og at billedet skal være i formatet jpg, gif, jpeg eller png og maksimalt må fylde 3MB.
 3. Når du har valgt korttype og indlæst dit billede, har du mulighed for at se, hvordan dit kort kommer til at se ud. I den forbindelse har du visse redigeringsmuligheder (zoom, justere m.m.).
 4. Når du er færdig med redigeringen, bestiller du kortet. Vær opmærksom på, at leveringstiden er længere end for almindelige kort bestilt i banken. Typisk vil der gå 2-4 uger, før du har dit nye kort.