Godt nyt til sommerhusejere og sommerhuskøbere

Forbedrede lånemuligheder for såvel nuværende som kommende sommerhusejere

Folketinget vedtog tirsdag den 25. april 2017 en ny lov, der hævede grænsen for realkreditbelåning af sommerhuse fra de nuværende 60 % til 75 %. Den nye lov, som trådte i kraft 1. maj 2017, giver kommende købere af sommerhuse mulighed for at låne op til 75 % af sommerhusets værdi som realkreditlån.

Det er ikke kun kommende købere af sommerhuse, som får glæde af de nye lånemuligheder, da loven også gælder eksisterende sommerhusejere. Så trænger sommerhuset til nyt bad eller køkken, så er der mulighed for at belåne et eksisterende sommerhus med op til 75 %, forudsat at der er friværdi. Låneforhøjelsen kan foretages med et tillægslån, ligesom der også er mulighed for at omlægge et nuværende lån.

Ændringen betyder, at hvis du ønsker at købe et nyt sommerhus, der eksempelvis koster 1 million kr. - eller har du allerede et sommerhus, der er vurderet til 1 million kr. - kan du låne op til 750.000 kr. med et realkreditlån. 

Så går du med drømme om at købe et sommerhus eller ønsker du at renovere dit eksisterende hus, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi er klar til at hjælpe dig.  

Kontakt os
Er du interesseret i at høre mere om den nye lov og hvilke muligheder lovændringen giver dig, så kontakt os på telefon 54 92 11 33.