Offentliggjort den

Allan Aaskov er 1. januar tiltrådt som ny bankdirektør i Lollands Bank. Allan Aaskov afløser bankens nuværende bankdirektør Anders F. Møller der stopper i banken den 1. april 2020 efter 40 års ansættelse, heraf de senest 12 år som bankens direktør.

I perioden frem til 1. april 2020 vil Allan Aaskov og Anders F. Møller sammen stå for driften af banken.

Allan Aaskov har en 34-årige bankkarriere bag sig og kommer senest fra en stilling som områdedirektør i et landsdækkende pengeinstitut.

Allan har netop bosat sig i vores markedsområde, idet han er flyttet til Nakskov. Allan Aaskov er 52 år, gift og har 2 børn.

I forbindelse med tiltrædelsen siger Allan Aaskov: ”Jeg har i de sidste 3 måneder dagligt glædet mig over at have fået mit drømmejob i Lollands Bank og jeg har næsten ikke kunne vente på, at det skulle blive den 2. januar 2020, hvor jeg skulle starte. Jeg er sikker på, at mine 34 års erfaring fra banksektoren og min opvækst i det sønderjyske er et godt match, når jeg sammen med bankens kompetente medarbejdere skal fortsætte den succesfulde udvikling som banken igennem en årrække har været kendt for.”

Direktørskiftet vil blive markeret med en reception onsdag den 1. april 2020 i tidsrummet 16.00 – 19.00 i Restaurant Bangs Have i Maribo.