Offentliggjort den

Fra 1/8 2014 kan du ikke længere bruge dit gule sygesikringskort som rejseforsikring, når du rejser i EU-landene samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Det betyder, at det nu i endnu højere grad er vigtigt at have en rejseforsikring. Hvis du starter din ferierejse inden den 1. august 2014, vil du stadig være dækket af det gule kort ved rejser i op til 30 dage. Men starter din rejse efter den 1. august, gælder de nye regler, og du har derfor ikke længere dækning på det gule kort.

Hvad kommer ændringen til at betyde, når jeg rejser på ferie?

Fremover skal du medbringe det blå EU-sygesikringskort, hvis du skal rejse inden for EU. Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter således at du kun er ligestillet med borgerne i det pågældende land, du rejser til.
Det betyder blandt andet, at du risikerer at skulle betale en del af den behandling, du modtager.

Hjemtransport er heller ikke altid omfattet af dækningen, og derfor er det vigtigt med en rejseforsikring, hvis uheldet skulle være ude.

Har alle en privat rejseforsikring, som dækker i hele verden?

Som hovedregel – nej, men som kunde i Lollands Banks forsikringsselskab Privatsikring, skal du ikke bekymre dig. Du får nemlig automatisk en rejseforsikring til hele verden med i købet, som sikrer dig og din familie på jeres private ferierejser i op til 60 dage:

Hvis du vil vide mere, så er vi klar til et møde?

Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om en indboforsikring hos Privatsikring, som automatisk har en Verdensrejseforsikring med i købet.